Sól himalajska z ziołami - przyprawa w słoiku (55g)





Opis
Pyszne i zdrowe gotowanie ze Słoikiem Natury! Poznaj mieszankę przypraw soli himalajskiej z ziołami! To wyjątkowa mieszanka ziołowych, naturalnych składników! Sól himalajska z ziołami to zdrowa alternatywa dla zwykłej soli. Jest ona wzbogacona w naturalne zioła i przyprawy, co pozwala uzyskać wyjątkowy smak potraw. Jest bogata w minerały i witaminy, a jednocześnie zawiera znacznie mniej sodu niż zwykła sól. To połączenie zapewnia dodatkowe korzyści dla zdrowia, takie jak wzmocnienie systemu odpornościowego, regulacja ciśnienia krwi i wsparcie w przypadku chorób serca.
Składnik mieszanki: sól himalajska (60%), liść cząbru, liść tymianku, liść oregano, liść bazylii, liść rozmarynu, seler suszony, kwiat lawendy.
Zdrowa i naturalna sól himalajska z dodatkiem ziół
Mieszanka, która znajduje się w słoiku jest 100% naturalna! Naturalne, zdrowe przyprawy bez konserwantów i sztucznych dodatków to znakomity sposób na poprawę smaku naszych potraw! Przy tym wpływają pozytywnie na naszą dietę i zdrowie. Przyprawa idealna do gotowania i zdrowego odżywiania!
Sól himalajska, na co pomaga?
Sól himalajska z ziołami jest bogata w minerały i składniki odżywcze, które wspierają zdrowie. Liście cząbru są bogate w witaminy A, C i K, a także w magnez, potas, żelazo i wapń, które wszystkie wspierają zdrowie. Liście tymianku są bogate w witaminy A i C, kwas foliowy, żelazo, wapń, potas i magnez, które wszystkie wspierają zdrowie. Liście oregano są bogate w witaminy A, C i K, a także w magnez, potas, żelazo i wapń, które wszystkie wspierają zdrowie. Liście bazylii są również bogate w witaminy A i C, w połączeniu z wapniem, magnezem, potasem, żelazem i miedzią. Liście oregano zawierają również naturalne antybiotyki, które pomagają wzmocnić odporność organizmu. Zawierają również karotenoidy, które chronią organizm przed szkodliwymi skutkami promieniowania ultrafioletowego.
Jak smakuje sól himalajska z ziołami?
Sól himalajska z dodatkiem ziół smakuje bardzo aromatycznie i słono. Jest świeża i wyrazista w smaku, z nutą ziół i delikatnym dymnym posmakiem. Całość zamknięta w szczelnym słoiku, dzięki czemu zawartość nie wietrzeje i nie traci tego co najlepsze!
Co przyprawiać solą himalajską z ziołami?
- mięsa
- dania z grilla
- ryby
- zupy
- sałatki
- sosy
- warzywa
- sery
- kanapki
- masła
Jak przechowywać przyprawy?
Zakręcany słoik ma praktyczne zastosowanie, jeśli chodzi o przechowywanie, ale i świetnie prezentuje się na kuchennej półce. Słoiki są szczelne i nieprzepuszczalne. Wybór szklanych pojemników to także przejaw troski o środowisko naturalne ze względu na możliwość recyklingu szkła. “Sól himalajska z ziołami” w zakręcanym słoiku typu twist off pozostanie świeża na długo!
Skład
Rodzaj | Autorskie mieszanki przypraw |
Skład | sól himalajska (60%), liść cząbru, liść tymianku, liść oregano, liść bazylii, liść rozmarynu, seler suszony, kwiat lawendy |
Wielkość | Mały zakręcany |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.