Sól himalajska z dodatkiem ostrości - przyprawa w torebce EKO

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 12,90 zł 12.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Gotuj smacznie i zdrowo ze Słoikiem Natury! Sól himalajska z dodatkiem ostrości w torebce EKO to połączenie naturalnej soli himalajskiej i specjalnie wyselekcjonowanych ziół. Połączenie to sprawia, że sól ma wyjątkowy smak, jest odżywcza i bogata w minerały, a także dostarcza organizmowi wielu korzyści zdrowotnych. Doskonale sprawdza się w kuchniach tradycyjnych, ale również w wegańskich i wegetariańskich! Nasza autorska mieszanka przypraw wzmacnia walory smakowe każdej potrawy!

Składnik mieszanki: Sól himalajska (60%), papryka słodka, pieprz zielony, płatki chili, papryka ostra, liść cząbru, liść oregano.

 

Uniwersalna zdrowa przyprawa w kuchni to sól himalajska z dodatkiem ostrości 

Słoik Natury stawia na naturalność! Mieszanka soli himalajskiej z dodatkiem ostrego, którą stworzyliśmy jest w pełni naturalna, bez grama sztucznych składników!  Połączenie soli himalajskiej z dodatkiem starannie wyselekcjonowanych przypraw ekologicznych stanowi doskonałą kompozycję do różnego rodzaju potraw. Pozytywnie wpływa na dietę, zdrowie i kubki smakowe! 

 

Sól himalajska z dodatkiem ostrości, czy warto?

Tak! Sól himalajska z dodatkiem może być wartościowym dodatkiem do Twojej codziennej diety. Jest ona bogata w minerały, takie jak wapń, magnez, potas, sód i żelazo, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Dodatkowo, zioła stosowane w tej soli mogą wspomóc działanie układu odpornościowego, poprawić trawienie i pomóc w utrzymaniu dobrego zdrowia. Ponadto sól himalajska zawiera dodatkowe minerały i pierwiastki, których zwykła sól kuchenna nie zawiera. 

 

Jak smakuje ostra sól himalajska?

Sól himalajska z ziołami ma ciekawy, lekko pikantny smak. Papryka słodka i pieprz zielony dodają delikatnego smaku, liście cząbru i oregano mają silniejszy aromat i smak, a papryka ostra dodaje ognistego smaku. 

 

 

Sól himalajska, jak spożywać?

Mieszanka soli himalajskiej z dodatkiem ostrości idealnie komponuje się z wszelkiego rodzaju daniami. Ta sól jest idealna do smażenia, duszenia i do przygotowywania sosów Możesz doprawiać nią:

  • mięsa 
  • ryby
  • zupy
  • sałatki
  • sosy 
  • warzywa
  • twaróg
  • kanapki
  • masło

 

Przyprawa sól himalajska z odrobiną ostrości w ekologicznym opakowaniu 

Słoik Natury pakuje również przyprawy w eko torebki, które są przyjazne dla środowiska! Chcemy żyć w duchu zero waste i wykorzystywać opakowania, które pozostawiają jak najmniejszy ślad środowiskowy. Torebki strunowe typu doypack są wygodne w użytkowaniu, także dzięki swojej specyficznej fałdzie znajdującej się od spodu woreczka, która umożliwia na postawienie pionowo opakowania na półkach w kuchni!

 

Skład

Rodzaj Autorskie mieszanki przypraw
Skład Sól himalajska (60%), papryka słodka, pieprz zielony, płatki chili, papryka ostra, liść cząbru, liść oregano.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium