Natka Pietruszki Kujawska - przyprawa w słoiku (35 g)
Opis
Od dawna Natkę pietruszki w okresie zimowo - jesiennym używa się w formie mrożonej.
My wychodzimy temu na przeciw i przedstawiamy wersje suszoną!
Zachowuje ona cały aromat i smak świeżej Natki pietruszki i może być otwarta nawet dwa lata.
Jaki smak ma Natka Pietruszki? Orzeźwiający, korzenny i lekko goryczkowaty.
Bez tego smaku niejedna gospodyni nie wyobraża sobie obiadu!
Do czego używać Natki Pietruszki?
- ziemniaków
- zupy
- dań kuchni polskiej
- mięs
- warzyw
- sałatek
- ryb
Ciekawostka: W Polsce ta aromatyczna przyprawa zagościła dopiero w XVI w.
Kraj pochodzenia: Polska
Skład
Rodzaj | Zioła |
Wielkość | Klasyczny z klamrą (średni) |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.